HEM“Nå du käre vän,”

Den gamla kvinnan tittade på sin kamrat och såg sig själv i hans ögon. En bekant hunger tittade tillbaka på henne.

“Det är snart dags för nya legender att ta plats och för oss gamla att falla i glömska. Världen är inte längre vad den en gång var och inte vi heller.” Kvinnan flätade sitt hår medan hon pratade.

“Vår tid är snart förbi, likt alla vågor som rullar över haven.” Mannen drog handen genom det stora vita skägget och plockade bort det sista svarta strået. “Snart kommer hon för oss. Hon eller Albatrossen. De som kommer för alla sjöfarare, de döende och döda.”

Kvinnan fäste flätan och de värkande, gamla händerna lades till vila i hennes knä. “Djuphavsfrun sägs vara vacker men ingen som sett henne har ju kommit tillbaka så vem vet.”

Den gamle kaptenen sträckte ut sin hand mot sin trogna styrman. Hon tog den och satte kursen likt så många gånger förr. Tillsammans skulle dessa sjöfarare bege sig ut på sitt sista äventyr över världens rand. Här slutar deras berättelse.

Här slutar den och din … din tar sin början.Vår vision:
Handel, politik, äventyr och mystik

En värld inspirerad av verklighetens 1600-1700 tal och piraternas storhetstid. En värld av stora orättvisor och där dina handlingar, stora som små, får konsekvenser.

En värld full av mystik och hemligheter där kartans alla hörn ännu är höljda i dunkel och skatter finns gömda i historiens djup. I Havshungers värld söker folket lyckan medan sultaner och drottningar smider ränker och sjörövarnas svarta flagg skapar vågor på haven. I stjärnorna finner dessa havets vargar vägledning och det är om de vi berättar vår saga.

Om er, kära lajvare.

Så klä dig i rollen av någon som hungrar efter havets äventyr och sätt din egna prägel på kartan, som så ständigt formas av era händer.

För ni är världens utstötta, de som Navet kretsar kring och det är ni som formar historien vi skapar gemensamt.

Välkomna till lajvet Havshunger.

Antal deltagare
-På kommande Lajv-

62


Kommande Lajv
Legendens fall

28/04 - 01/05

Pris: 750kr
Betala till:
Bg: 5450-5821

Anmäl dig här

Anmäl dig senast
27/3 för intrig
24/4 för mat


Incheck startar:
27/4
kl 12:00
Obligatoriskt infomöte:
27/4
kl 21:00
Lajv start:
28/4
kl 05:00

Lajvet Slutar:
1/5
kl 05:00

Se boende
klicka härLajv 2022

Vårlajv 2022
28/04 - 01/05

Höstlajv 2022
Datum kommer senare

Kontakta oss

arr@havshunger.se

© 2020 Larp Dreams AB